Ador sa prepar cotletul de porc asa dar si multe alte fripturi pentru ca vinul innobileaza gustul dar si fragezeste carnea.
Retete culinara COTLET DE PORC IN VIN LA CUPTOR
Avem nevoie de:
- 4-6 fileuri de cotlet
- 70-80 ml vin alb
- 60 ml apa
- 50 gr unt
- 5 linguri de ulei
- sare, piper, boia, putina vegeta
- 1 catel de usturoi
- cateva fire de patrunjel verde proaspat
Se spala carnea si se taie felii de grosimea degetului
crestam usor feliile pe orizontala si pe verticala pe ambele parti
le ungem cu putin unt, le punem in tava unsa cu unt
condimentam si adaugam apa si vinul
acoperim tava si dam la cuptor.
Dupa 30 minute feliile de carne se intorc pe partea cealalta.
Spre sfarsitul prepararii, dupa 60-90 minute de stat la cuptor, se adauga un catel de usturoi taiat marunt si putin patrunjel verde prospat tocat.
Se serveste imediat dupa ce se mai racoreste putin cu garnitura de care doriti voi, noi am preferat cartofi piure (pentru ca-i plac puiului meu foarte mult).
Curs de BUCATAR si BUCATAR SEF!
Agentia de formare profesionala Public Euroconsulting, organizeaza curs de BUCATAR si BUCATAR SEF. Acest curs este acreditat ANC; se elibereaza diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Pret: 600 RON BUCATAR si 900 RON BUCATAR SEF!
Fiecare cursant primeste 1 CUPON - 200 RON REDUCERE, valabil 2 luni pentru un alt curs realizat prin compania noastra! Acest CUPON poate fi oferit altei pers! Cursurile se tin in ORADEA - central!
Alte orase in care desfasuram acest curs: Cluj-Napoca, Satu-Mare, Arad, Bucuresti!
Inscrierile se pot face si online, pe site-ul nostru! www.publiceuroconsulting.ro
Informatii suplimentare: 0728.957.877 sau juridic@publiceuroconsulting.ro