Ingrediente Reteta culinara Cartofi cu rozmarin si pulpe de pui de la cuptor
- 3-4 cartofi
- rozmarin
- piper
- 3-4 linguri ulei de masline
- 3-4 linguri de apa
- optional: 3-4 linguri de vin alb
- usturoi
- un varf de cutit cu sare
- branza/cascaval
- punga pentru gatit la cuptor
Cureti cartofii de coaja, ii tai in felii groase. In punga pui toate condimentele usturoiul zdrobit, adaugi cartofii, uleiul, apa, vinul; legi bine punga, agiti puternic si o intepi in cateva locuri. Apoi, pui punga intr-o tava si introduci in cuptorul preincalzit. Lasi la foc mic aproximativ 20 min. Dupa acest timp tai gura pungii si mai lasi la foc mediu, 10 minute, pana sunt gata cartofii.
Ai grija la aburul fierbinte cand scoti cartofii. Peste pui branza rasa sau cascaval ras.
Pulpele de pui se prepara dupa Reteta culinara Pulpe de pui in punga la cuptor.
*Daca nu iti place rozmarinul, foloseste cimbru, cimbrisor, busuioc sau orice alt condiment care iti place.
www.retete-culinare-rapide.blogspot.com va ureaza - Pofta buna !