Ingrediente reteta culinara Pilaf din orez cu legume si pui:
- 1 piept de pui
- orez (1-2 cescute de orez, in functie de marimea oalei)
- 1 morcov
- 1 ceapa
- porumb dulce la conserva sau congelat
- fasole verde
- mazare
- 3 -4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- apa plata
Preparare reteta culinara Pilaf din orez cu legume si pui:
Speli orezul in 2-3 ape si impreuna cu ceapa tocata marunt, il arunci in uleiul incins din oala. Amesteci si lasi sa se rumeneasca frumos la foc mic. Apoi, pui pieptul de pui taiat cubulete, amesteci si mai lasi 5 minute la foc mic. Adaugi si restul legumelor tocate. Amesteci din nou, pui capacul si lasi la foc mic 10 minute. Dupa ce timpul a trecut, adaugi apa cat sa acopere mancarea si lasi sa se gateasca la foc mic.
Completezi cu apa daca a scazut prea mult zeama si nu s-au fiert legumele si orezul. La sfarsit, adaugi condimentele.
* Foloseste oala de teflon pentru prepararea retetei culinare Pilaf din orez cu legume si pui.
www.retete-culinare-rapide.blogspot.com va ureaza - Pofta buna !