Ingrediente reteta culinara Pulpe de pui in punga la cuptor:
- 4 pulpe de pui
- cimbru
- busuioc
- chimen seminte
- boia dulce/picanta
- 4-5 catei de usturoi
- pungi pt preparare la cuptor
Preparare reteta culinara Pulpe de pui in punga la cuptor:
Speli bine pulpele si le bati usor cu un facalet. Zdrobesti cateii de usturoi cu manerul unui cutit, asa in invelis cum sunt.
In punga pt cuptor pui condimentele, usturoiul, pulpele. Legi strans punga si apoi agiti puternic, pentru ca toate condimentele sa se raspandeasca pe pulpele de pui. Apoi intepi punga in cateva locuri si o bagi la cuptorul preincalzit.
Punga o asezi intr.o tava si o tii la cuptor, la foc mic, aproximativ 40 de minute. Dupa ce a trecut acest timp, scoti tava, tai gura pungii si mai bagi la cuptor pentru 10 minute la foc mediu. Asa, va fi crocant.
* Recomand pungile pentru gatit la cuptor ALUFIX (se gasesc mai ales la mega image), sunt cele mai bune si cel mai usor de folosit. Asa puteti gati "punga magica" sau eu stiu ce alte minuni de pe piata, fara E-uri si chimicale, absolut nesanatoase!
www.retete-culinare-rapide.blogspot.com va ureaza - Pofta buna !