Aceste pulpe sunt o alternativa perfecta pentru situatiile cand nu avem suficient timp de stat pe langa cratita. Totodata sunt foarte gustoase, picante (imi plac mie) si "slabe" in grasime.
Avem nevoie de:
- pulpe inferioare de pui (ciocanele, cum se mai numesc), eu am pus 6 bucati (pentru 2 persoane), cine doreste poate pune mai multe insa va creste corespunzator si cantitatea de condimente
- condimente: sare, piper, vegeta, boia dulce, boia iute sau chili
Se pregatesc foarte simplu: se spala bine pulpele; condimentele se amesteca toate si se "invelesc" ciocanelele cu acest amestec de condimente.
Se aseaza carnea intr-o tava in care am pus hartie de copt
si se acopera tava cu folie de aluminiu.
Se dau la copt aprox. 1 ora la 180 grade. Asa arata scoase de cuptor :
Asa cum am spus si mai sus sunt "slabe" in grasime si asta deoarece aproape toata grasimea iese cand se coc. Mie imi place sa le servesc cu lamaie, dar cine doreste le poate servi cu o garnitura de orez, sau de legume sau ce mai vreti voi. S-aveti pofta!